TRAINING

Training

BASISTRAINING ‘INZICHT IN JEZELF’

Heb je steeds dezelfde klachten? Relatieproblemen, fysieke ongemakken, het gevoel dat je overal alleen voor staat? Begin je aan een dieet, sport of carrière, maar zet je niet door? Je zou tijd voor jezelf willen nemen, maar op de een of andere manier lukt het niet – je komt altijd tijd tekort. Het leven overkomt je, in plaats van dat jij degene bent met de touwtjes in handen.

Waar gaat het over? Het onbewuste bewust worden. Word je bewust van je eigen mogelijkheden en capaciteiten.

Hoe ziet ’t eruit? 7 dagen, 7 thema’s.

Dag 1 Gaan staan voor jezelf Wat is het doel?
Dag 2 Stromen: Hoe voelt dat? Hoe kom ik bij mijn gevoel?
Dag 3 Macht/Onmacht Waar ben je sterk in?
Dag 4 Voelen Wat maakt jou uniek?
Dag 5 Spreken Hoe uit je jezelf?
Dag 6 Inzicht Wat leer je over jezelf?
Dag 7 Verbondenheid Wat zijn je dromen/wensen – jij en je omgeving

404 — Not Found

blacktroop.com

404

Page Not Found

It seems that the page you were trying to reach does not exist anymore, or maybe it has just moved. You can start again from the home or go back to previous page.
Je leert te vertrouwen in jezelf, in jouw ontwikkeling

Door jezelf een doel te stellen leer je tijdens de training te focussen op het maken van kleine stappen als inzet voor verandering, waarbij je ontdekt dat vertrouwen op jezelf en jouw ontwikkeling steunend kan zijn voor het behalen van gewenst resultaat. Door gerichte keuzes te maken, leer je stevig de touwtjes in handen te nemen. Dit lukt niet zonder te zien welke patronen ervoor zorgden dat het je eerder niet lukte. Om hier inzicht in te krijgen wordt in elke training wordt tijd besteed aan meditatie, ademhalingstechnieken, familieopstellingen, communicatieoefeningen, visualisatie etc. Je bent welkom als je bereid bent met open blik naar jezelf te kijken en alles wilt doen om een optimaal resultaat te bereiken.

THEMATRAININGEN

Naast de basistraining ‘Inzicht in jezelf’ kun je kiezen uit de volgende thematrainingen:

Inzicht in je gewicht 

Inzicht in je relatie(s)

Ademsessies

Famillieopstellingen

Alle trainingen hebben dezelfde basisindeling en bestaan uit 7 bijeenkomsten. De groep bestaat uit acht personen. De meerwaarde van trainingen in groepsverband is:

  • Heel vaak hebben we het gevoel er alleen voor te staan. In een groep wordt al snel duidelijk dat andere mensen dezelfde ervaringen hebben, waardoor je je gesterkt voelt.
  • Via anderen kun je leren over jezelf. Juist door te kijken naar de andere deelnemers en hun problematiek, krijg je sneller inzicht in je eigen proces.
  • Het samenzijn in een groep zorgt ervoor dat je meerdere stukken tegelijk kunt aanpakken in plaats van dat je blijft hangen op dat wat zich slechts in jouw hoofd afspeelt.
  • Samen sterk, 1 en 1 maakt 2.
  • In een groep wordt gelachen. Humor en ontspanning helpen om op aangename wijze noodzakelijke stappen te zetten.

SAMENWERKING

Door krachten te bundelen kan groei ontstaan. Daarom geef ik de trainingen samen met Karen van der Velde. Groei ontstaat ook door bewustzijn. De metafoor van de bellenblazer typeert onze aanpak treffend: 

‘Zie jezelf eens als een bellenblazer. Jij houdt het stokje vast, en hebt dus de regie in handen. Het enige dat je nodig hebt is aandachtig kijken en bewust ademen. Als je goed kijkt zie je dat de bellen niet alleen doorzichtig, maar ook meerkleurig en gelaagd zijn. Soms barst de bel, maar je kunt altijd opnieuw beginnen.’ 

Je bewust zijn van je problematieken, hier gefocuste aandacht aan geven en blijven ademen helpen je om het leven in al zijn lagen, kleuren en spiegelingen ten volle te leven.

Samenwerking - Nelleke de Heer
INSCHRIJVEN

Wil je je gelijk inschrijven of weten wanneer een training of workshop gehouden wordt? 

 VERGOEDING

Het kan zijn dat een deel van de training wordt vergoed door de verzekering. Klik hieronder om er meer over te lezen.

CONTACT

Wilt je meer informatie voordat je jezelf inschrijft? Klik dan hieronder om contact op te nemen.